Radiatoren spuiten

Helaas kunnen radiatoren na verloop van tijd roestig worden of de lak kan loslaten. Je kunt dan nieuwe radiatoren aanschaffen, maar je kunt ze ook weer als nieuw laten maken door Kuiper Spuiterij. Wij leveren hoge kwaliteit en geven je deskundig advies. Bij Kuiper Spuiterij is spuiten in alle kleuren en lakken mogelijk. Zo spuiten wij bijvoorbeeld ook radiatoren in metallic, brons en koper kleuren. Het is maar net wat je graag wilt!

Duurzame lak, goed voor het milieu

 

Als je net je radiatoren hebt laten spuiten, wil je natuurlijk niet dat ze binnen korte tijd alweer roestig worden of dat de lak loslaat. Op den duur valt dit niet te voorkomen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de radiatoren langer mooi blijven. Daarom werkt Kuiper Spuiterij alleen met duurzame lak. Zo weet je zeker dat de radiatoren niet snel zullen beschadigen en nog lang mooi blijven.

Kuiper Spuiterij in de omgeving Raalte garandeert kwaliteit voor een voordelige prijs. We werken prijsbewust en we houden altijd rekening met het milieu. Ook voorzien we je graag van deskundig advies. Wil je jouw radiatoren laten spuiten? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Radiator spuiten

https://www.youtube.com/watch?v=4UtYMvH1ziI

Radiatoren gespoten in de Selemix 10% glans

https://youtu.be/wkE0zW69G98

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over radiatoren spuiten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.