Jouw keuken weer als nieuw

Kuiper interieurspuiterij kan voor jou de gehele keuken of alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken.

Offerte aanvragen

Je bent misschien bezig met een keukenrenovatie of verbouwing. Je keuken is wellicht beschadigd of het folie laat los. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitstraling…

Kuiper interieurspuiterij kan je volledige oude keuken overspuiten. De winst? Wél de look en feel van een nieuwe keuken, maar níet de kosten ervan!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met
Google beoordeling 4.9 (van de 5)

Keukens spuiten, hoe werkt het?

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag zo uitgebreid mogelijk zodat wij een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.

Kleurbepaling

Bij ons kan je de keuken in elke gewenste kleur laten spuiten. Je kan hierbij kiezen uit mat, zijde of hoogglans.

Demontage & spuiten

Wij kunnen jouw keukenfronten demonteren en gaan ze vervolgens schuren, afplakken en spuiten in jouw gewenste kleur.

Genieten!

Jouw keuken heeft weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekend in deze laatste stap, weer genieten van een nieuwe keuken.

Wij werken met 3 opties

Onze werkwijze

Wat je van Kuiper interieurspuiterij mag verwachten is het schuren en spuiten van fronten, demontage, montage en we schilderen of spuiten de vaste delen. De kosten worden gebaseerd op de staat van de keuken en wat je wensen zijn.

Gaat het alleen om een nieuwe frisse kleur? Of is het een folie-keuken en moet deze folie verwijderd worden? Hebben de deurtjes en lades gladde fronten of zitten er groeven in?

Verschillende kleuren mogelijk

Je mag uiteraard een gewenste nieuwe kleur uitkiezen. Alles is mogelijk, zoals de oude folie kleur nalaten maken tot kleuren van Farrow & Ball en Lab paint. Je kunt daarnaast ook kiezen tussen mat, zijde of hoogglans lak of uit onze ”soft touch finger print coating”. De coating is extra mat en beter bestand tegen ligt aanraken van de fronten en minder gevoelig voor vinger afdrukken.
Zo krijg je keuken de uitstraling die het verdient!

Links de oude keuken en rechts de keuken na keuken renovatie.

Hoe verwijder je folie van je keuken? Wij leggen het uit!

In vier stappen laat Joey Kuiper van Kuiper Interieurspuiterij zien hoe een folie keuken wordt aangepakt en waarom Kuiper Interieurspuiterij het afraad om dit zelf thuis te doen.

Ben je in het bezit van een folie-keuken en moet deze folie verwijderd worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verwijderen professioneel de oude folie en zorgen dat deze in kleur naar wens wordt gespoten.

Bekijk in 2 minuten deze 4 stappen

Onze klantenbeoordelingen

Henk-Jan ScholmanHenk-Jan Scholman
09:55 02 Nov 23
Vaklui met vakkennis. En dat niet alleen. Ook klantvriendelijk, denken mee en adviseren, communiceren helder en prettig en komen hun afspraken na.Wij wilden onze keuken (uit 2006) renoveren of vervangen. Maar konden geen indeling bedenken die de meerkosten van een compleet nieuwe keuken zouden rechtvaardigen (we gaan er niet beter van koken ;-) ). De apparatuur doet het nog of kan evt. vervangen worden. Het hang- en sluitwerk is nog prima.Dus toen gezocht naar een partij die onze deurtjes konden ontdoen van het loslatende folie en opnieuw spuiten.Kuiper interieur spuiterij zit bij ons in de buurt en een afspraak was gauw gemaakt. Goed advies gekregen en de opdracht daar geplaatst. Geen spijt van. Zeer tevreden.Het lakwerk ziet er top uit en onze keuken ziet er uit als nieuw. Kunnen we weer jaren mee vooruit.
Ellen Mulder-BrinkmanEllen Mulder-Brinkman
14:33 22 Oct 23
Joop de GrutterJoop de Grutter
11:28 22 Oct 23
Levert perfect werk af wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de deuren die gelakt zijn.
Ria JansenRia Jansen
19:53 22 Aug 23
Wij zijn super blij met het resultaat. Goed kunnen overleggen.Echt professioneel werk geleverd.
Zeer goed en klant vriendelijk . Ze hebben onze binnen deuren perfect in kleur gespoten . Ech strak werk geleverd. Wij zijn er zeer tevreden mee .
Marielle VelnerMarielle Velner
14:44 12 Aug 23
Van tevoren heb ik op basis van de door mij aangeleverde foto’s en afmetingen een duidelijke prijsopgave van de door hun geleverde diensten ontvangen. Op basis van het prettige contact, de goede informatie en de scherpe prijs is mijn keuze op dit bedrijf gevallen. Mijn keuken oogt nieuw en kan weer jaren mee. Het spuit- en schilderwerk ziet er perfect uit en ik ben super tevreden. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Zowel de kwaliteit als de persoonlijke en vriendelijke benadering krijgt voor mij een dikke 10!
tino heettino heet
05:17 08 Aug 23
Deze mensen hebben onze keuken tot een prachtige keuken gemaakt. Aardige kerels , secuur. Ten zeerste aan te raden.
Fam. FranckFam. Franck
14:52 28 Jul 23
Wij kunnen hier heel kort over zijn. Zowel de voorbereiding als de uitvoering van het overspuiten onze keuken is geweldig verlopen. Afspraken zijn goed nagekomen en de keuken ziet er weer als nieuw uit. Kortom een aanrader als je een zelfde klus hebt.juni/juli 2023
Lucy Ra-BoLucy Ra-Bo
20:46 07 May 23
Wij zijn uitermate tevreden. Het oogt als een geheel nieuwe keuken! TOP. De vakkundig professionele vaardigheden i.c.m. de gebruikte high level verf/spuit (top)merken/materialen (=standaard) waarmee Kuiper spuiterij werkt heeft onze keuken een geheel nieuwe look cq. prachtig aanzicht gegeven en deze kwalificeren wij vaktechnisch als werk/resultaat horend bij de buitencategorie. Chapeau! De punctualiteit, nauwkeurigheid, voorkomendheid, betrouwbaarheid, discipline i.c.m. zijn werkethos incl. de innemende vriendelijkheid van Joey, gaven deze twee weken extra cachet. Zeer goede contactmomenten/communicatie, duidelijke uitleg en afspraken worden nagekomen. Geen verrassingen. Deze 2 broers zijn vakmensen die hun oorspronkelijke basiskennis/opleiding en beroep (schilder en spuiter) samenvoegden en al geruime tijd (zelfstandig) ervaren 'keukenvernieuwers' zijn geworden met de nodige expertise. Daarom kan ik Kuiper spuiterij van harte bij U aan bevelen, want ook ik leg de lat hoog!
Jan HilbinkJan Hilbink
15:48 04 Jan 23
Wij hebben onze keukenkastjes laten spuiten en zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Super strak spuitwerk geleverd echt top!!
HBFM van DuijnHBFM van Duijn
18:59 15 Dec 22
We zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Voorafgaand constructief meegedacht over alle opties, correct in advies over de voor- en nadelen over de verschillende mogelijkheden. Duidelijke en reële offerte zonder verrassingen achteraf. Communicatie prettig en snelle reactie op mail/vragen. Mooi spuitwerk en ook de vaste delen van de keuken heel strak geschilderd. Was tot slot onmiddellijk bereid een door onszelf veroorzaakte schade nog weer op te lossen.Kortom: een aanrader!
peter bpeter b
18:57 05 Dec 22
Wij hebben onze keuken laten overspuiten door Kruiper Spuiterij en zijn meer dan tevreden! Mooi vakwerk en heldere communicatie! Erg blij met onze ' nieuwe'. keuken. Een aanrader.
js_loader
Binnendeuren spuiten Offerte aanvragen

Onze maatwerkpakketten

Onderstaande prijzen kunnen anders worden door de verschillende werkzaamheden. Natuurlijk bespreken we dit altijd eerst met je, en ontvang je van ons een kostenindicatie op maat!

3 vierkante meter Fronten (deurtjes en lades) Gladde fronten
352 .04
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten

 • - Folie verwijderen + lijmresten en gronden (voorzijde + kopse kanten)
  meerprijs €337,59
 • - Achterzijde kleur spuiten
  meerprijs €272,25
3 vierkante meter Fronten (deurtjes en lades) Midden geprofileerde fronten
517 .20
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten

 • - Folie verwijderen + lijmresten, gronden en naden kitten (voorzijde + kopse kanten)
  meerprijs €406,56
 • - Achterzijde kleur spuiten
  meerprijs €272,25
3 vierkante meter Fronten (deurtjes en lades) Grof geprofileerde fronten
626 .10
 • Schuren
  voorzijde + kopse kanten
 • Spuiten
  voorzijde + kopse kanten

 • - Folie verwijderen + lijmresten, gronden en naden kitten (voorzijde + kopse kanten)
  meerprijs €412,01
 • - Achterzijde kleur spuiten
  meerprijs €272,25

Kosten keuken demontage en montage

De kosten voor het demonteren en weer monteren van jouw keukenfronten is afhankelijk van het aantal fronten (deurtjes en lades). De gemiddelde prijs voor het demonteren en monteren zit tussen de €320,- en €750,-.

Kosten schilderen of spuiten vaste delen

Wat zijn nou precies de vaste delen van een keuken? Denk hierbij aan de voorzijde van de kasten als je deurtjes open doet, lichtlijsten, kroonlijsten, open hoek kastjes, zijkanten naast de afzuigkap, zijkant van een koelkast/oven, uiteinden keuken, etc. De kosten van het schilderen van de vaste delen zitten tussen de €650,- en €1150,-

Zou je liever de vaste delen gespoten willen hebben? De prijs voor het spuiten van de vaste delen zit tussen de €1000,- en €1575,-.

Duurzame oplossing

Mogen wij jouw gehele keuken of keukenfrontjes (deurtjes) spuiten? Dan kiezen we altijd voor een duurzame oplossing. Wij werken alleen met krasbestendige lakken, dit doen we door middel van een 2 componenten basis. Onze mat, zijde of hoogglans lakken raken daardoor minder snel beschadigd en jouw keuken blijft zo langer mooi.

Keuken renovatie

Ook kunnen wij jouw keuken renoveren met nieuwe fronten van geprofileerd naar glad of andersom. Heb je een tekort aan kastruimte, of wil je liever een kast met lades? Wens je een vriezer en moet daar een kast voor gemaakt worden? Dat kan allemaal met keukenrenovatie!

Overspuiten of folie vervangen?

Als het folie in jouw keuken loslaat, kun je natuurlijk alleen het folie vervangen. Nieuw folie zal echter na verloop van tijd weer loslaten. In plaats daarvan raden wij je aan om de keuken te laten spuiten met hoge kwaliteit lak, de keuken blijft dan langer mooi want lak valt er nooit meer af, folie wel!

Wij leveren hoge kwaliteit en werken prijsbewust. We horen vaak van onze klanten dat ze blij zijn met onze prijs-kwaliteitverhouding.

Links de oude keuken en rechts de keuken na keuken renovatie.

Low budget om kosten te besparen

De goedkoopste manier om kosten te besparen op een keukenrenovatie is alleen de fronten laten uitbesteden aan ons. De demontage en montage van de fronten en het schilderen van de vaste delen laten we aan jou over.

 • Eenzijdig spuiten van de fronten (buitenzijde + randen)
 • Demontage en montage (zelf uitvoeren)
 • Vaste delen zelf schilderen (zelf uitvoeren)

Toe aan een nieuwe keuken?

Kuiper interieurspuiterij kan voor jou de gehele keuken of alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken.

Offerte aanvragen