Professioneel spuitwerk bij jou thuis

Niet alleen keukens en deuren vallen onder onze expertise. Wij maken jouw deurkozijnen of trap ook weer als nieuw.

Offerte aanvragen

We kunnen in jouw huis ook de trap of deurkozijnen een upgrade geven, in dezelfde kleur als je nieuwe deur. Want jouw deurkozijnen en trappen verdienen een tweede leven!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met
Google beoordeling 4.9 (van de 5)

Hoe werkt het spuiten van een trap of kozijn?

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag zo uitgebreid mogelijk zodat wij een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.

Afplakken

Op afspraak komen we bij je langs en gaan we grondig te werk. We plakken muren, vloer en ramen zorgvuldig af zodat er geen verfresten achterblijven op ongewenste plekken.

Spuiten op locatie

Vervolgens spuiten we het gekozen oppervlak in een zo kort mogelijke tijd.

Genieten!

Jouw kozijnen hebben weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekend in deze laatste stap, weer genieten van nieuwe kozijnen.

Onze spuittechniek heeft meerdere voordelen:

 • Gladder resultaat dan schildersverf
 • Meer verf op het oppervlak dus langere levensduur
 • Lak dekt in 1 keer: kortere arbeidstijd dus minder kosten
 • Gronden niet meer nodig bij spuiten van donker naar licht

Renovatie van je huis wordt op deze manier een stuk makkelijker en betaalbaarder. Alle kleuren zijn mogelijk. Zo blijf jij up-to-date volgens de laatste woontrends!

Onze klantenbeoordelingen

Henk-Jan ScholmanHenk-Jan Scholman
09:55 02 Nov 23
Vaklui met vakkennis. En dat niet alleen. Ook klantvriendelijk, denken mee en adviseren, communiceren helder en prettig en komen hun afspraken na.Wij wilden onze keuken (uit 2006) renoveren of vervangen. Maar konden geen indeling bedenken die de meerkosten van een compleet nieuwe keuken zouden rechtvaardigen (we gaan er niet beter van koken ;-) ). De apparatuur doet het nog of kan evt. vervangen worden. Het hang- en sluitwerk is nog prima.Dus toen gezocht naar een partij die onze deurtjes konden ontdoen van het loslatende folie en opnieuw spuiten.Kuiper interieur spuiterij zit bij ons in de buurt en een afspraak was gauw gemaakt. Goed advies gekregen en de opdracht daar geplaatst. Geen spijt van. Zeer tevreden.Het lakwerk ziet er top uit en onze keuken ziet er uit als nieuw. Kunnen we weer jaren mee vooruit.
Ellen Mulder-BrinkmanEllen Mulder-Brinkman
14:33 22 Oct 23
Joop de GrutterJoop de Grutter
11:28 22 Oct 23
Levert perfect werk af wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de deuren die gelakt zijn.
Ria JansenRia Jansen
19:53 22 Aug 23
Wij zijn super blij met het resultaat. Goed kunnen overleggen.Echt professioneel werk geleverd.
Zeer goed en klant vriendelijk . Ze hebben onze binnen deuren perfect in kleur gespoten . Ech strak werk geleverd. Wij zijn er zeer tevreden mee .
Marielle VelnerMarielle Velner
14:44 12 Aug 23
Van tevoren heb ik op basis van de door mij aangeleverde foto’s en afmetingen een duidelijke prijsopgave van de door hun geleverde diensten ontvangen. Op basis van het prettige contact, de goede informatie en de scherpe prijs is mijn keuze op dit bedrijf gevallen. Mijn keuken oogt nieuw en kan weer jaren mee. Het spuit- en schilderwerk ziet er perfect uit en ik ben super tevreden. Ik raad iedereen dit bedrijf aan. Zowel de kwaliteit als de persoonlijke en vriendelijke benadering krijgt voor mij een dikke 10!
tino heettino heet
05:17 08 Aug 23
Deze mensen hebben onze keuken tot een prachtige keuken gemaakt. Aardige kerels , secuur. Ten zeerste aan te raden.
Fam. FranckFam. Franck
14:52 28 Jul 23
Wij kunnen hier heel kort over zijn. Zowel de voorbereiding als de uitvoering van het overspuiten onze keuken is geweldig verlopen. Afspraken zijn goed nagekomen en de keuken ziet er weer als nieuw uit. Kortom een aanrader als je een zelfde klus hebt.juni/juli 2023
Lucy Ra-BoLucy Ra-Bo
20:46 07 May 23
Wij zijn uitermate tevreden. Het oogt als een geheel nieuwe keuken! TOP. De vakkundig professionele vaardigheden i.c.m. de gebruikte high level verf/spuit (top)merken/materialen (=standaard) waarmee Kuiper spuiterij werkt heeft onze keuken een geheel nieuwe look cq. prachtig aanzicht gegeven en deze kwalificeren wij vaktechnisch als werk/resultaat horend bij de buitencategorie. Chapeau! De punctualiteit, nauwkeurigheid, voorkomendheid, betrouwbaarheid, discipline i.c.m. zijn werkethos incl. de innemende vriendelijkheid van Joey, gaven deze twee weken extra cachet. Zeer goede contactmomenten/communicatie, duidelijke uitleg en afspraken worden nagekomen. Geen verrassingen. Deze 2 broers zijn vakmensen die hun oorspronkelijke basiskennis/opleiding en beroep (schilder en spuiter) samenvoegden en al geruime tijd (zelfstandig) ervaren 'keukenvernieuwers' zijn geworden met de nodige expertise. Daarom kan ik Kuiper spuiterij van harte bij U aan bevelen, want ook ik leg de lat hoog!
Jan HilbinkJan Hilbink
15:48 04 Jan 23
Wij hebben onze keukenkastjes laten spuiten en zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Super strak spuitwerk geleverd echt top!!
HBFM van DuijnHBFM van Duijn
18:59 15 Dec 22
We zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Voorafgaand constructief meegedacht over alle opties, correct in advies over de voor- en nadelen over de verschillende mogelijkheden. Duidelijke en reële offerte zonder verrassingen achteraf. Communicatie prettig en snelle reactie op mail/vragen. Mooi spuitwerk en ook de vaste delen van de keuken heel strak geschilderd. Was tot slot onmiddellijk bereid een door onszelf veroorzaakte schade nog weer op te lossen.Kortom: een aanrader!
peter bpeter b
18:57 05 Dec 22
Wij hebben onze keuken laten overspuiten door Kruiper Spuiterij en zijn meer dan tevreden! Mooi vakwerk en heldere communicatie! Erg blij met onze ' nieuwe'. keuken. Een aanrader.
js_loader
Keukens spuiten Offerte aanvragen

Onze maatwerkpakketten

Onderstaande prijzen kunnen anders worden door de verschillende werkzaamheden. Natuurlijk bespreken we dit altijd eerst met je, en ontvang je van ons een kostenindicatie op maat!

  Trap spuiten
Vanaf 850 .00
 • Schuren
 • Afplakken
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Nieuwbouw binnendeurkozijn
Vanaf 109 .00
 • Schuren
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Bestaand binnendeurkozijn
Vanaf 185 .00
 • Schuren
 • Afplakken
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en inclusief btw