Professioneel spuitwerk bij jou thuis

Niet alleen keukens en deuren vallen onder onze expertise. Wij maken jouw deurkozijnen of trap ook weer als nieuw.

Offerte aanvragen

We kunnen in jouw huis ook de trap of deurkozijnen een upgrade geven, in dezelfde kleur als je nieuwe deur. Want jouw deurkozijnen en trappen verdienen een tweede leven!

Klanten beoordelen ons gemiddeld met
Google beoordeling 4.9 (van de 5)

Hoe werkt het spuiten van een trap of kozijn?

Offerte aanvragen

Stel jouw vraag zo uitgebreid mogelijk zodat wij een zo goed mogelijke vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.

Afplakken

Op afspraak komen we bij je langs en gaan we grondig te werk. We plakken muren, vloer en ramen zorgvuldig af zodat er geen verfresten achterblijven op ongewenste plekken.

Spuiten op locatie

Vervolgens spuiten we het gekozen oppervlak in een zo kort mogelijke tijd.

Genieten!

Jouw kozijen hebben weer een compleet nieuwe uitstraling. Dit betekend in deze laatste stap, weer genieten van nieuwe kozijnen.

Onze spuittechniek heeft meerdere voordelen:

 • Gladder resultaat dan schildersverf
 • Meer verf op het oppervlak dus langere levensduur
 • Lak dekt in 1 keer: kortere arbeidstijd dus minder kosten
 • Gronden niet meer nodig bij spuiten van donker naar licht

Renovatie van je huis wordt op deze manier een stuk makkelijker en betaalbaarder. Alle kleuren zijn mogelijk. Zo blijf jij up-to-date volgens de laatste woontrends!

Onze klantenbeoordelingen

Jan HilbinkJan Hilbink
15:48 04 Jan 23
Wij hebben onze keukenkastjes laten spuiten en zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Super strak spuitwerk geleverd echt top!!
HBFM van DuijnHBFM van Duijn
18:59 15 Dec 22
We zijn erg tevreden over de geleverde diensten. Voorafgaand constructief meegedacht over alle opties, correct in advies over de voor- en nadelen over de verschillende mogelijkheden. Duidelijke en reële offerte zonder verrassingen achteraf. Communicatie prettig en snelle reactie op mail/vragen. Mooi spuitwerk en ook de vaste delen van de keuken heel strak geschilderd. Was tot slot onmiddellijk bereid een door onszelf veroorzaakte schade nog weer op te lossen.Kortom: een aanrader!
peter bpeter b
18:57 05 Dec 22
Wij hebben onze keuken laten overspuiten door Kruiper Spuiterij en zijn meer dan tevreden! Mooi vakwerk en heldere communicatie! Erg blij met onze ' nieuwe'. keuken. Een aanrader.
Henk en Herma HarmsenHenk en Herma Harmsen
18:30 24 Nov 22
Kuiper spuiterij heeft onze keukenfronten opnieuw gespoten.We zijn er super tevreden over. Ze komen de afspraken na en leveren goede kwaliteit. We raden het iedereen aan!
Fabian MeijermanFabian Meijerman
12:23 23 Nov 22
Een zeer prettig bedrijf om mee te werken. Fijne communicatie en in overleg is veel mogelijk. We hebben onze keuken deurtjes opnieuw laten spuiten. Super tevreden over het eindresultaat, strak werk! Een echte aanrader!
Ron StRon St
19:31 22 Nov 22
Koelkast deur laten overspuiten. Het resultaat is super! Sluit naadloos aan op de overige keukenkastdeurtjes. Wij zijn er blij mee!
Hans Van GeelHans Van Geel
19:52 24 Oct 22
Fijn bedrijf om mee te werken. Komen afspraken na, goed advies en super tevreden met het resultaat. Prima alternatief om de keuken te spuiten i.p.v. een nieuwe te plaatsen.
Ms IcedMs Iced
08:58 03 Sep 22
Super tevreden! Levert mooi en goed werk. Duidelijke afspraken en prijsopgave vooraf. Denkt mee, super vriendelijk. Zeer aan te bevelen!
Nelly VosmanNelly Vosman
09:51 30 Jul 22
Top resultaat van onze opnieuw gespoten keuken. Vakkundige vriendelijke mensen. Hebben adres al aan verschillende mensen doorgegeven, zo blij en tevreden zijn we
Jesse ScherpenisseJesse Scherpenisse
17:07 25 Feb 22
Top spuiterij. Joey was super vriendelijk en professioneel en het resultaat is prachtig. Zelfs de prijsinschatting vooraf komt bijna op de euro precies overeen met de eindafrekening. Al met al 100% score dus!
Willem MulderWillem Mulder
15:34 15 Jun 21
Professionele en klantvriendelijke medewerkers. Daarnaast goed spuitwerk afgeleverd
Jaron van 't ErveJaron van 't Erve
14:06 20 Apr 21
Onze keuken laten spuiten door Kuiper Spuiterij. Erg tevreden over zowel de geleverde service als het betaalbare eindresultaat!
js_loader

Onze maatwerkpakketten

Onderstaande prijzen zijn gemiddelde prijzen en kunnen anders worden door de grootte en het gebruikte profiel binnen de deur. Natuurlijk bespreken we dit altijd eerst met jou, en ontvang je van ons een kosteninductie op maat!

  Trap spuiten
Vanaf 850 .00
 • Afplakken
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Nieuwbouw binnendeurkozijn
Vanaf 109 .00
 • Schuren
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Bestaand binnendeurkozijn
Vanaf 185 .00
 • Schuren
 • Afplakken
 • Spuiten
  in gewenste kleur
Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen en inclusief btw

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag?

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.