Interieurspuiterij

Jouw keuken weer als nieuw

Kuiper interieurspuiterij kan voor jou de gehele keuken of alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken.

Je bent misschien bezig met een keukenrenovatie of verbouwing. Je keuken is wellicht beschadigd of het folie laat los. Misschien ben je toe aan een nieuwe uitstraling…

Kuiper interieurspuiterij kan je volledige oude keuken overspuiten. De winst? Wél de look en feel van een nieuwe keuken, maar níet de kosten ervan!

Keuken laten spuiten? Lees meer!

Toe aan een nieuwe binnendeuren?

Wij geven je huidige binnendeuren een prachtige make-over! Wil je bij een nieuwbouwproject de deuren laten spuiten? Of wil je de oneffenheden wegwerken van beschadigde deuren?

Laat je de binnendeuren bij ons spuiten, dan kunnen wij zelfs op locatie jouw kozijnen mee spuiten in dezelfde kleur! In alle gevallen kun je bij Kuiper interieurspuiterij terecht. Wij helpen je graag verder met het overspuiten van uw binnendeuren.

Binnendeuren laten spuiten? Lees meer!

 

Professioneel spuitwerk bij jou thuis

Niet alleen keukens en deuren vallen onder onze expertise. Wij maken jouw deurkozijnen of trap ook weer als nieuw.

We kunnen in jouw huis ook de trap of deurkozijnen een upgrade geven, in dezelfde kleur als je nieuwe deur. Want jouw deurkozijnen en trappen verdienen een tweede leven!

Spuitwerk bij jou thuis? Lees meer!