Stoelen en tafels overspuiten

Wilt u uw meubels weer een nieuwe kleur geven? Het deskundige personeel van Kuiper Spuiterij helpt u graag met het spuiten van uw stoelen en tafels. Beschadigingen maken we onzichtbaar en uw stoelen en tafels krijgen weer een nieuwe uitstraling.

Kleuren

Bij Kuiper Spuiterij is er van alles mogelijk. Wij bieden u dan ook allerlei verschillende kleuren aan waaruit u kunt kiezen, zoals mat, metallic en hoogglans kleuren. Zo kunt u een mooie kleur kiezen die goed bij de rest van uw interieur past.

2 lagen blanken spuiten #epoxyblad#Quickline

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over meubels spuiten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Duurzaam

Wij werken graag zo duurzaam mogelijk en daarom werken we milieuvriendelijke lakken. Daarnaast is het ook mogelijk om te spuiten met krasbestendige lakken. Dit soort lakken vormen een soort beschermlaag op de stoelen en tafels en daardoor raken ze minder snel beschadigd. Hierdoor gaat het meubilair lang mee en blijft het lange tijd mooi.

Interieur spuiten in de omgeving Raalte

Ons personeel is gespecialiseerd in interieur spuiten en kan u daarom ook vakkundig helpen met uw klus. Woont u in de omgeving Raalte of daarbuiten? Dan helpen wij u graag met het spuiten van uw stoelen en tafels. Wij werken professioneel, prijsbewust en we leveren hoge kwaliteit. Daarbij houden we ook rekening met het milieu. Wilt u meer weten of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Grote houten tafel in de blanke lak gespoten